Novosti

Dentalni zubni turizam - Posetite Beograd i uštedite

Opšte poznata činjenica je da su stomatološke usluge u svetu višestruko skuplje u odnosu na zubne usluge u Srbiji. Shodno tome Medicinski turizam je postao jako popularan u Srbiji kako zbog niskih cena tako i zbog visokog kvaliteta usluga. Ukoliko živite u zemljama sa visokim cenama dentanih usluga onda će Vam se zubni turizam, tj. dolazak u specijalističku stomatološku ordinaciju Cvejanović u Beogradu višestruko isplatiti. Ekonomska situacija u zemlji diktira i cene pa tako cene usluga mogu biti i do 80% niže negu u zapadnim zemljama što Vam omogućava da pored vremena koje provedete u našoj zubnoj ordinaciji Cvejanović u Beogradu i nešto uštedite.

dentalni turizam beograd

To se najbolje može videti na primeru običnih metalokeramčkih zubnih krunica koje u specijalistickoj ordinaciji Cvejanović u Beogradu koštaju 80€, a u Nemačkoj 800 € ,USA 1000 $ po jednoj zubnoj krunici.

Dentalni turizam Beograd

Zubna ordinacija Cvejanović Vam kroz dentalni turizam omogućava organizaciju kompletnog aranžmana, počev od avio karata, smeštaja i usluga prevoza po Beogradu, kao i provoda i turističkog razgledanja grada dok traje Vaš boravak. Organizaciju navedenog dobijate gratis kao naši pacijanti.
Potrebno je samo da nam pošaljete ortopan snimak i dobićete kompletnu ponudu i mogućnosti saniranja Vaše situacije u usnoj duplji. Važno je napomenuti da su cene podložne dogovoru pogotovo za velike radove što nas svrstava u najpovoljnije zubne ordinacije za dentalni turizam u Beogradu.
Za velike radove omogućavamo i intravensku sedaciju, pri čemu se omogućava višečasovni rad u jednom dolasku, što Vam značajno skraćuje vreme i broj poseta zubnoj ordinaciji Cvejanović, a pritom ćete se osećati jako prijatno i otklonjenih svih strahova koji nosi poseta zubaru.

Cena jedne bezmetalne keramičke krunice u specijalističkoj zubnoj ordinaciji Cvejanović se kreće od 180 € a na zapadu je od 1500 €, razlika je očigledna, a kvalitet zagarantovano isti, o čemu govori veliki broj naših pacijenata iz zamalja USA, Kanade, Australije, Nemačke, Austrije, koji su više nego zadovoljni organizovanim medicinskim turizmom u našoj zubnoj ordinaciji.

Specijalistička zubna ordinacija Cvejanović Beograd Vam takođe omogućava izdavanje faktura o izvršenom radu, na osnovu čega je moguce refundirati troškove u Vašoj matičnoj zemlji.
Naša specijalistička stomatološka ordinacija se trudi da izađe u susret svim Vašim zahtevima i trudimo se da uvek budemo na raspolaganju za bilo kakva pitanja i sugestije.

Obezbeđujemo prevoz sa aerodroma i nazad gratis.
Organizujemo smeštaj u hotelima u Beogradu.
Obezbeđujemo fakture za stane državljane.
Mogućnost plaćanja na rate.
Za veće radove omogućavamo dodatni popust.

Cene zubarskih usluga u Beogradu

Opšte poznata činjenica je da su stomatološke usluge u svetu višestruko skuplje u odnosu na zubne usluge u Srbiji. Shodno tome Medicinski turizam je postao jako popularan u Srbiji kako zbog niskih cena tako i zbog visokog kvaliteta usluga.

Pogledajte tabelu ispod sa nekim uporednim cenama.

 

Telefoni - informacije

065.3910.483

011.3910.483

   CVEJANOVICS

 

AKCIJA
ZUBNI IMPLANTI OD € 350
Pozovite nas za detalje.