Novosti

Fiksna proteza

Fiksna proteza za zube predstavlja najbolji način da Vaše zube sačuvate i obezbedite sebi pravilan raspored i odnos zuba.
Zahvaljujući fiksnim protezama,u našoj zubnoj ordinaciji Cvejanović, omogućićemo Vam da već za 6 meseci postignete maksimalne rezultate.
Sama fiksna proteza za zube predstavlja skup bravica koje se lepe na svaki zub i luk koji povezuje bravice.U zavisnosti od materijala fiksna proteza za zube može biti metalna ili od estetskih materijala poput safirne ili keramičke. Takođe sam luk može biti metalni ili beli pa se u kombinaciji safirnih bravica i belog luka zaista dobijaju maksimalni estetski rezultati. Pomeranje zuba uz pomoć fiksnog zubnog aparata se vrši paralelnim putem, takozvanim “bodili” pomeranjem gde se sa jedne strane zuba gubi kost dok se sa druge pravi nova kost. Jedino sa fiksnom protezom se zubi mogu paralelno pokretati i dovesti u pravilan niz.

Pogledajte slike zubarskih radova, izvedenih u našoj stomatološkoj ordinaciji

Slike pre i posle, sa objašnjenjima  tretmana:

Fiksne proteze

 

Fiksna proteza cene

Sama cena fiksne proteze za zube dosta utiče da se ljudi ipak ne odlučuju na ovu vrstu intervencije. Zbog toga smo mi u stomatološkoj ordinaciji Cvejanović uveli plaćanje na rate fiksne proteze za zube.
Ukoliko se odlučite da u našoj ordinaciji postavite fiksni zubni aparat omogućićemo Vam plaćanja na više mesečnih rata.

FIKSNE PROTEZE

Mobilni aparat 200€
Fiksna proteza (mini metalne bravice) po vilici 500€
Fiksna proteza (safirne bravice ) po vilici 700€
Fiksna proteza (samoligirajuce bravice) po vilici 700€

Pogledajte cene nasih usluga Fiksna proteza cene Beograd


Fiksna proteza

 


Važno je napomenuti da starosnog ograničenja za apnošenje Fiksnog zubnog arata nema. U našoj stomatološkoj ordinaciji Cvejanović fiksne proteze nose pacijenti već od 15. godine pa do 67. godine.
Zahvaljujući praćenju najnovijih tehnologija zubna ordinacija Cvejanović Vam nudi fiksnu protezu za zube koja skraćuje vreme nošenja na 6 meseci. U pitanju su samoligirajuće bravice kod kojih su trenje i gubitak sile smanjeni između bravica i luka.
Ukoliko se odlučite za nošenje fiksne proteze u našoj zubnoj ordinaciji Vi ne samo da ulažete u bolji kvalitet života već ćete i bolje i lakše održavati higijenu i smanjiće se mogućnost nastanka karijesa i paradentoze.
Telefoni - informacije

065.3910.483

011.3910.483

   CVEJANOVICS

 

AKCIJA
ZUBNI IMPLANTI OD € 350
Pozovite nas za detalje.