Novosti

Keramičke fasete - viniri

Keramičke fasete ili viniri predstavljaju deo stomatologije koji iz dana u dan postaje sve više zastupljen u našoj zubnoj ordinaciji u Beogradu.
Zahvaljujući keramičkim fasetama moguće je u potpunosti promeniti osmeh i vratiti sjaj Vašim zubima sa minimalno invazivnim metodama.
Ukoliko želite da promenite boju, izgled i oblik zuba stomatološka ordnacija Cvejanović Vam sa keramičkim vinirima to omogućava.
Glavni razlog zašto da se odlučite za keramičke fasete u odnosu na keramičke krune je što se za keramičke vinire minimalno bruše zubi,samo površina zuba okrenute ka usni i obrazima,i to samo 1mm.
Ne brusi se deo zuba koji je u kontaktu sa desnima,čime je očuvan gingivalni pripoj i neće doći do povlačenja desnih nakon par godina kao kod metalokeramičkih kruna.
Sa keramičkim vinirima se postiže promena boje, pogotovo kod izrazito žutih zuba, tetraciklinski prebojenih, promena položaja i oblika zuba kao i zatvaranje takozvanih dijastema tj prostora među zubima.


Treba napomenutu da većih promena položaja i oblika zuba nije moguće uraditi sa keramičkim fasetama te se onda preporučuju bezmetalne ketamičke krunice.
Stomatološka specijalistička ordinacija Cvejanović vec dugi niz godina se uspešno bavi keramičkim vinirima tj fasetama i uvek ih toplo preporučujemo kad god je to moguće jer je brušenje Vaših zuba minimalno.
Keramičke fasete se lepe specijalnim lepkom na površinu zuba koji omogućava perfektne estetske rezutate.
Treba napomenuti da su keramičke fasete ustvari keramičke ljuspice, jako tanke oko 1mm, te treba veoma voditi računa da ne dođe do pucanja keramičkih vinira, nikako se ne savetuje grickanje leda, hemiskih olovki, noktiju, otvaranje pivske flaše zubima kako ne bi došlo do pucanja keramičkih ljuspica.

keramicke fasete viniri

Keramičke fasete - viniri cene

PROTETIKA

Keramička faseta (vinir) 220€

Pročitajte ostale cene Cene zubarskih usluga u Beogradu

Keramičke fasete - viniri

Pretstavljaju minimalno invazivnu stomatologiju. Sa malom preparacijom u gleđi, najčešće bez anestezije, uz pomoć zubotehničke laboratorije, moguće je proizvesti keramičku ljuskicu debljine 1mm, koju trajno cementriramo za zub.
Telefoni - informacije

065.3910.483

011.3910.483

   CVEJANOVICS

 

AKCIJA
ZUBNI IMPLANTI OD € 350
Pozovite nas za detalje.