Novosti

Metalo keramičke krunice

Metalo keramičke krunice već dugi niz godina prestavljaju zlatni standard u stomatološkoj ordinaciji Cvejanović u Beogradu.Činjenica je da bezmetalne keramičke krune postaju sve zastupljenije u poslednje vreme ali metalokeramičke krune su još uvek krune izbora,kako iz ekonomskih razloga tako i zbog odlicnih esteskih rezultata.
Često neutemeljeno mišljenje među pacijentima zubne ordinacije Cvejanović je da zubne krunice uništavaju zub. Adekvatno urađena krunica, koja je jako tanka u delu koji ulazi pod desni te daje minimalnu traumu na desni, može produžiti vek vašem zubu i trajati i po 20 godina, što je jako čest slučaj u zubnoj ordinaciji Cvejanović.
Da zaključimo, adekvatno urađena zubna krunica će u većini slučajeva produžiti vek vašem zubu kada su mogućnosti za saniranje plombama iscrpljene.
U našoj specijalističkoj ordinaciji Cvejanović metalokeramička krunica se izrađuje od najkvalitetnije Japanske keramike Shofu, koja je jedina prirodna keramika i vadi se iz rudnika dva puta godišnje.
Sama osnova metalokeramičke krunice je metalna kapica, koja prekriva Vas obrušeni patrljak, a na nju se nanosi pomenuta keramika. Metalna kapica metalokeramičkih krunica se može izraditi i od zlata i titanijuma. Zlato predstavlja najplemenitiji materijal i zubne krune na zlatu su i dan danas jedan od najboljih izbora. Zlato koje se koristi za izradu metalokeramičkih kruna u našoj zubnoj ordinaciji je najboljeg kvaliteta, takozvano zubno zlato, pri čemu dobijate sertifikat o količini i kvalitetu zlata. Samo zlato kao plememenit metal pruža mnimalnu reakciju Vaših desni i obezbeđuje dugotrajmost krunica.
Titanijum kao osnov metalokeramičkih krunica postaje sve popularniji u zubnoj ordinaciji Cvejanović.Titanijum pruža vrhunsku cvrstoću i mehaničku otpornost metalokeramičkih radova-
Stomatološka specijalistička ordinacija Cvejanović obezbeđuje Vam garanciju na sve metalokeramičke krune u trajanju od 10 godina.

 

Pogledajte slike zubarskih radova, izvedenih u našoj stomatološkoj ordinaciji

Slike pre i posle, sa objašnjenjima tretmana:

Metalokeramičke krunice


Cena - Metalo keramičke krunice

PROTETIKA

Metalokeramička krunica garancija 10 godina 90€
Metalokeramička krunica u mostu 80€
Čelična nadogradnja 40€

Pročitajte ostale cene Cene zubarskih usluga u Beogradu

Metalo keramičke krunice

Ako ste pristalica tradicije, i verujete u standardne metalne krunice, možete se opredeliti za metal keramičke navlake, pri čemu se sloj keramike stavlja preko metalne osnove. No, danas su, s pravom, najpopularnije bezmetalne krunice i mostovi
Telefoni - informacije

065.3910.483

011.3910.483

   CVEJANOVICS

 

AKCIJA
ZUBNI IMPLANTI OD € 350
Pozovite nas za detalje.