Novosti

Zubar - besplatan smeštaj u Beogradu

 

 

Za sve dentalne radove, 1500 Evra ili više dobicete besplatan smestaj u Beogradu, za vreme trajanja radova.
POZOVITE NAS ZA DETALJE ili popunite kontakt formu.

 

Stomatološka ordinacija Cvejanović u Beogradu je obezbedila svim svojim pacijentima iz inostranstva besplatan smeštaj u samom centru Beograda.

Nakon višegodisnjeg rada u sferi dentalnog turizma zubna ordinacija Cvejanović je uočila da je jedan od najvećih problema naših pacijenata iz inostranstva smeštaj u našem gradu Beogradu. Da bi smo olakšali našim pacijetima boravak našoj zubnoj ordinaciji obebedili smo besplatan smeštaj za sve naše pacijente iz inostranstva kojima je besplatan smeštaj potreban dok čekaju da se završe stomatološki radovi bilo da su u pitanju zubni implantati ili zubne krunice.Nekada je potrebno par puta doći u zubnu ordinaciju Cvejanović da bi se završili kompleksni implantološki radovi i da bi se na kraju dobile definitivne zubne krunice te se nadamo da će besplatan smeštaj olakšati našim pacijentima boravak. Sam besplatan smestaj podrazumeva luksuzan stan od 100m2 lociran u samom centru Beograda u blizini Vukovog spomenika.

Besplatan smeštaj je opremnjen sa tri spavaće sobe gde je moguće da se komotno smeste četiri do šest osoba, velikim dnevnim boravkom, trpezarijom, kuhinjom, dva kupatila i tri terase.
Stomatološka ordinacija Cvejanović je takođe obebedila besplatan WiFi u stanu. Naša zubna ordinacija Vam takođe obezbeđuje besplatni prevoz sa aerodroma i svakodnevni prevoz do naše zubne ordinacije.
Zbog velikog interesovanja, neophodno je minimum 3 meseca ranije najaviti Vaš dolazak i dužinu trajanja vašeg boravka u Beogradu kako bi Vam zubna ordinacija Cvejanović obezbedila besplatan smeštaj.
Stomatološka ordinacija Cvejanović obezeđuje besplatan smeštaj u sklopu dentalnog turizma za sve zahvate vezane za zubne implantate i dentalne krunice.


 

Telefoni - informacije

065.3910.483

011.3910.483

   CVEJANOVICS

 

AKCIJA
ZUBNI IMPLANTI OD € 350
Pozovite nas za detalje.