Novosti

Zubarske usluge - plaćanja na rate bez kamate

Zubna ordinacija Cvejanović Vam od sada nudi mogućnost plaćanja na rate bez kamate.
Sve naše stomatološke usluge su Vam od sada omogućene na više mesečnih rata posredstvom:

-Visa kartice Banca Intese (do 12 rata)

-Mastercard kartice Banca Intese (do 12 rata)


-American Expres (do 12 rata)


-Diners kartice na rate (do 12 rata)

 

-Administrativne zabrane (broj rata po dogovoru)


Sledeće stomatološke usluge možete plaćati na rate u stomatološkoj ordinaciji Cvejanović:
- ugradnja dentalnih implantata,
- keramičke krunice,
- fiksne proteze,
i sve druge stomatološke usluge čija vrednost prelazi 500€

Prilikom placanja platnim karticama i administrativnom zabranom cene se obračunavaju po prodajnom kursu Bance Intese na dan uplate. Prilikom plaćanja platnim karticama obračunava se i provizija od 2,5-3%.

Ugradnja zubnih implanta - plaćanje na rate

Implanti nisu jeftini. Mi možemo da Vam pomognemo da sebi priuštite dentalne implante tako što ćete ih moći platiti na rate. Zašto da ne ivestirate u bolji kvalitet života i priuštite sebi zubne implantate. Primer,6 titanijumskih šrafova košta 3000€. Vi ih možete platiti u našoj zubnoj ordinaciji na 6 mesečnih rata po 500€.

Keramičke krune - plaćanje na rate


Obično je cena keramičke krunice 70€. Ako treba da promenite 8 ili više kruna (veći iznos od 500€) mozete platiti na više mesečnih rata

Bezmetalne keramičke krune - plaćanje na rate

Priuštite i Vi sebi najkvalitetnije i najbolje krunice. U našoj stomatološkoj ordinaciji, bezmetalne keramičke krunice od danas i na rate.
Primer, ako vam treba 5 bezmetalnih kruna čiji je ukupan iznos 1000€, taj iznos možete platiti na 10 rata po 100€


Fiksne proteze

Fixna proteza Vam omogućava da na najbolji i najprirodniji nacin rešite problem u Vašoj vilici. Primenom fixne proteze vaši zubi ostaju zdravi i poređani u idealnom položaju za ceo vaš život. Zašto sebi ne priuštiti bolji kvalitet života. Mi u zubnoj ordinaciji Cvejanović, Vam omogućavamo plaćanje na više mesečnih rata bilo koju fiksnu protezu.


U našoj zubnoj ordinaciji moguće je platiti sve ostale stomatološke usluge na vise mesečnih rata u koliko njihova vrednost prelazi 500€

Potrebno je samo doneti potvrdu o Administrativnoj zabrani i omogućićemo vam plaćanje na rate. Sama Administrativna zabrana je obrazac Vaše banke koji je popunjen i overen od strane ovlašćenje osobe u firmi gde radite i podrazumeva da se deo vaše plate, prilikom uplate na vaš racun, automatski skida i prebacuje na račun ordinacije.
Primer, ako neki stomatološki rad u ordinaciji Cvejanović košta 100.000din, putem Administrativne zabrane moglo bi se obezbediti plaćanje na 10 mesečnih rata po 10.000din

Plaćanje na rate, posredstvom Administrativne zabrane, moguće je samo osobama koje rade u firmama iz Srbije
Telefoni - informacije

065.3910.483

011.3910.483

   CVEJANOVICS

 

AKCIJA
ZUBNI IMPLANTI OD € 350
Pozovite nas za detalje.