Novosti

O našoj stomatološkoj ordinaciji

zubari-cvejanovic-beograd
Stomatološka ordinacija Cvejanović je osnovana još 1981. godine. Sastoji se od savremeno i moderno opremljene ordinacije kao i prelepe ambijentalne bašte u kojoj ćete se zasigurno osloboditi svakog straha od predstojeće intervencije i nakon iste se opustiti. Ordinacija se uspešno bavi estetskom stomatologijom, implantologijom, protetikom, oralnom hirurgijom i dečijom stomatologijom. Više od 15.000 registrovanih pacijenata govori o neospornom kvalitetu usluga koje pružamo. Nudimo vam garanciju na sve stomatoloske radove u trajanju od 10 godina zahvaljujuci kvalitetnim i proverenim materijalima Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju za sve potrebne informacije i pružiće vam uslugu kakvu vaš osmeh zaslužuje. Slobodno nas kontaktirajte. S poštovanjem, dr Cvejanović

Dr Nebojsa Cvejanović

Rođen je 1952. u Beogradu gde je i diplomirao na Stomatoloskom fakultetu u Beogradu 1979. Stomatološku ordinaciju dr Cvejanović osnovao je još 1981. godine nakon par godina provedenih u Domu Zdravlja Voždovac. Od tada se uspešno bavi stomatološkom protetikom, parodontologijom i dečijom stomatologijom. Svojim iskustvom doprinosi rešavanju komplesnih radova koji kombinuju implantološko-hiruški i protetski aspekt. Kako svojim ogromnim iskustvom tako i smislom za humor učiniće da se lepše i češće smejete i rado zakazujete svoju narednu posetu stomatologu.

Dr Srdjan Cvejanović

Rođen je 1979. u Beogradu. Diplomirao je 2005. na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Po diplomiranju,odlazi na staž u Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Zeleznice Srbije gde stiče neophodno iskustvo i usmerava se u pravcu oralne hirurgije. Paralelno sa radom u Zavodu kreće njegovo usavršavanje u Stomatološkoj ordinaciji dr Cvejanović gde uspešno nastavlja porodičnu tradiciju. 2009 upisuje specijalističke studije iz Oralne hirurgije na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Uspešno se bavi estetskom stomatologijom, implantologijom, paradontologijom,oralnom hirurgijom i dečijom stomatologijom Izuzetno ‘lake ruke’ i stručnim pristupom učiniće vašu intervenciju bezbolnom, a u radu sa decom ostvariti izuzetno vazan temelj za dalji poverljiv i oslobođen straha odnos između deteta i njegovog stomatologa.

Dr Lana Cvejanović

Diplomirala je 1979. na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Član je tima od samog osnivanja ordinacije. Specijalizaciju iz ortopedije vilica upisuje 1990.na Stomatoloskom fakultetu u Beogradu. Uspešno se bavi dečijom stomatologijom već 30 godina. Čest je posetilac mnogobrojnih kurseva kako u zemlji tako i u inostranstvu. Kao izuzetan stručnjak u oblasti ortodoncije doprinosi timu u rešavanju kompleksnih situacija kombinujući ortodonsko-hiruški i protetski aspekt. Zahvaljujući vrhunskim rezultatima veoma je čest razlog osmeha naših sugrađana, kako dece i omladine tako i odraslih.

Ordinacija

Stomatološka ordinacija dr Cvejanović svoj rad i zadovoljstvo pacijenata zasniva na radu sa visokokvalitetnim materijalom renomiranih proizvođača, digitalnoj tehnologiji i savremenom pristupu sa ciljem da vam pružimo lep i pre svega trajno zdrav osmeh.
Ordinacija radi svaki radni dan, a usled dinamike života ili hitnih intervencija svojim pacijentima spremni smo da izađemo u susret prema dogovoru kako u ranijim ili kasnijim satnicama tako i vikendom, a na osnovu ukazanog nam poverenja.
Nakon zakazanog termina, pobrinućemo se za Vaš prvobitni razlog posete, a zatim zajedno razmotriti i analizirati Vaše trenutno stanje i predložiti Vam eventualne dalje mogućnosti poboljšanja Vašeg osmeha ili ukazati na potencijalne probleme koji bi mogli da ga ugroze. Svaki naš pacijent ima pravo na besplatan prvi pregled i preciznu analizu zdravlja svojih usta i zuba.

 

Telefoni - informacije

065.3910.483

011.3910.483

   CVEJANOVICS

 

AKCIJA
ZUBNI IMPLANTI OD € 350
Pozovite nas za detalje.