Novosti

Ugradnja zubnih implanta

Dentalni zubni implantati zahvaljujući napredovanju tehnologije postaju sve zastupljenjiji u stomatološkoj praksi pa tako i u specijalističkoj zubnoj ordinaciji Cvejanović. Specijalistička stomatološka ordinacija Cvejanović se može pohvaliti 20-ogodišnjim iskustvom u ugradnji zubnih implanta renomiranih svetskih proizvođača.
Dentalni implanti su najbolji način za nadoknadu jednog ili više izgubljenih zuba. Ugradnjom implantata na mesto izgubljenih zuba izbegava se brušenje susednih zdravih zuba pri čemu oni ostaju intaktni. Mi u zubnoj ordinaciji Cvejanović u Beogradu jako dobro znamo koje muke sa sobom nose totalne i parcijalne proteze. Ugradnjom titanijumskih implantata u našoj zubnoj ordinaciji omogućićemo Vam da zaboravite na ispadanje i mučenje sa protezama i da zahvaljujuci zubnim implantima dobijete fiksni rad koji će Vama pružiti osećaj najpribližniji Vašim prirodnim zubima.
Ukoliko nemate uslova za ugradnju dovoljnog broja titanijumskih implantata,u smislu dovoljne visine i širine kosti, možemo Vam pružiti mogućnost da u specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji Cvejanović izvršite nadoknadu izgubljene kosti primenom veštačke kosti ili Vaše kosti, kako bismo dobili dovoljnu dimenziju za ugradnju titanijumskih implanata.


Zubna ordinacija Cvejanović u Beogradu, Vam takođe omogućava ugradnju mini implantata koji služe za stabilizaciju i retenciju Vaših totalnih proteza, kad su sve ostale mogućnosti za dentalnu implantaciju iscrpljene. Ugradnjom 4 miniimplanata u donju vilicu postiže se savršena stabilnost Vaše proteze i Vašim mukama je kraj. Miniimplanti su izuzetno tanki i dugi implanti koji se ugrađuju u prednji deo Vaše donje ili gornje vilice.
Titanijumski implanti su u suštini šrafovi od titanijuma koji se koriste u svemirskoj industriji i ugrađuju se u Vašu viličnu kost, imitirajući Vaš koren. Titanijumski implanti su biokomptabilini sa okolnim tkivom i potpunosti se vezuju za Vašu kost. Alergijske rekacije su svedene na minimum kao i mogućnost odbacivanja implanta.
Sama ugradnja dentalnih implantata u specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji Cvejanović traje svega 10 minuta i u potpunosti je bezbedna i bezbolna intervencija. Za veće intervencije u našoj zubnoj ordinaciji omogućavamo i intravensku sedaciju. U sedaciji ćete se osećati mnogo prijatnije i lako ćete podneti višečasovni rad. Kroz intravensku kanilu se ubacuje sedativ u Vaš krvotok koji Vas u potpunosti relaksira, a da pri tom u potpunosti ostaju očuvani Vaši sistemi za govor, disanje i refleksi. U toku sedacije se obavezno primenjuje i anestezija..
Nakon ugradnje titanijumskog implantata čeka se određen vremenski period da se on “veže” za kost, nakon srastanja zubnog implantata, najčešće nakon 3-4 meseca, dobija se definitivna zubna krunica bilo bezmetalna keramička zubna krunica ili metalokeramička.
Često pitanje sa kojim se susrećemo u našoj stomatološkoj ordinaciji Cvejanović je “da li će se meni primiti zubni implantat?” Mi Vam garantujemo uspešnost ugradnje zubnih implanata od 98% i ukoliko ne posedujete teška sistemska oboljenja i ukoliko se pridržavate uputstava procenat odbacivanja implanata je minimalan.
Zubni implanti predstavljaju najsavremeniji i najbolji način nadoknade izgubljenih zuba.
Prednosti denatlnih implantata su mnogobrojne. Prilikom gubitka zuba sledi i gubitak kosti koji se ne zaustavlja ako se prostor popuni mostom. Implanti, glumeći Vas koren u potpunosti zaustavljaju gubitak kosti i daju Vam osećaj koji Vam pružaju Vaši zubi. Takođe estetska prednost titanijumskih implantata u odnosu na mostove je velika jer zubni implantati pružaju savršen odnos desni i zuba.
U našoj specijalističkoj zubnoj ordinaciji Cvejanović u Beogradu Vam pružamo i mogućnost kompjuterski vodjene implantologije, gde se na kompjuteru i 3D ortopan snimku Vaše vilice precizno određuje mesto za ugradnju zunih implanata i njihova pozicija.

 

Pogledajte slike zubarskih radova, izvedenih u našoj stomatološkoj ordinaciji

Slike pre i posle, sa objašnjenjima  tretmana:

Zubni implantati

 

Cena - Ugradnja zubnih implanta


Ugradnja zubnih implantata IMPLANT DIRECT             450€
Ugradnja zubnih implantata Nobel Biocare             600€
Ugradnja zubnih implantata Nobel Activ             700€
Metalokeramička kruna na implantu 100€
Bezmetalna keramička kruna na implantu €220
Sinus lift (latelarni pristup) €600
Intravenska sedacija po satu 80€

Pročitajte ostale cene Cene zubarskih usluga u Beogradu

Ugradnja zubnih implanta

je proces koji se u stručnoj literaturi, a naročito u narodu naziva sa puno različitih imena.

Navesćemo samo neke:

Zubni implant
Zubni implantat
Ugradnja implantata
Zubni implanat
Zubni implanati ugradnja
Titanijumski šrafovi
Zubni šrafovi
Dentalni šrafovi
Titanijumski zubi
Dentalni implantati, implanti, implanati
Titanijumski implanti
Cene dentalnih implantata
Ugradnja zubnih implantata
Zamena za zube
Ubaci veštacki zub
Veštacki koren
Veštacka zamena za zub


Telefoni - informacije

065.3910.483

011.3910.483

   CVEJANOVICS

AKCIJA
ZUBNI IMPLANTI OD € 350
Pozovite nas za detalje.